Alanya'da sahiller Eylül'de de boş kalmadı

YURTTAN HABERLER 23.09.2023 - 01:44, Güncelleme: 23.09.2023 - 10:58
 

Alanya'da sahiller Eylül'de de boş kalmadı

Antalya'nın Alanya ilçesindeki sahiller, eylül ayı olmasına rağmen boş kalmadı.
Yerli ve yabancı turistler Antalya'nın Alanya İlçesinde yazın son günlerinin keyfini çıkarıyor.   Alanya'da hava sıcaklığı 30-32 derecelerde, deniz suyu sıcaklığı 27 derece, ölçülürken, ilçedeki yerli ve yabancı birçok turist eylül ayı sonlarına gelinmesine rağmen güzel giden havayı fırsat bilip, plajlara akın etti. Yabancı turistlerin yoğunluk gösterdiği plaja gelenler güneşlenip, denize girdi.     Vatandaşlar, Alanya’da geçen aylarda hava sıcaklığın 46 dereceye ulaştını Deniz suyu sıcaklığı ise 28 derece olarak ölçüldüğünü Sıcaklığın yüksek olması nedeniyle ise, yoğunluğu ile akıllara kazınan Alanya sahilleri boş kaldığını şimdi ise hem hava sıcaklığının hemde deniz sıcaklığının ideal olduğunu söylediler.      
Antalya'nın Alanya ilçesindeki sahiller, eylül ayı olmasına rağmen boş kalmadı.

Yerli ve yabancı turistler Antalya'nın Alanya İlçesinde yazın son günlerinin keyfini çıkarıyor.

 

Alanya'da hava sıcaklığı 30-32 derecelerde, deniz suyu sıcaklığı 27 derece, ölçülürken, ilçedeki yerli ve yabancı birçok turist eylül ayı sonlarına gelinmesine rağmen güzel giden havayı fırsat bilip, plajlara akın etti. Yabancı turistlerin yoğunluk gösterdiği plaja gelenler güneşlenip, denize girdi.

 

 

Vatandaşlar, Alanya’da geçen aylarda hava sıcaklığın 46 dereceye ulaştını Deniz suyu sıcaklığı ise 28 derece olarak ölçüldüğünü Sıcaklığın yüksek olması nedeniyle ise, yoğunluğu ile akıllara kazınan Alanya sahilleri boş kaldığını şimdi ise hem hava sıcaklığının hemde deniz sıcaklığının ideal olduğunu söylediler.

 

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.