Atilla Zorlu'dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

ERMENEK 23.07.2022 - 14:30, Güncelleme: 23.07.2022 - 14:38
 

Atilla Zorlu'dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.
Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı. Atilla Zorlu yayınlamış olduğu mesajında;  "Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir.   Gerek ülkemizin gerekse İlçemizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır.   Bu bağlamda böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim."dedi.
Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı. Atilla Zorlu yayınlamış olduğu mesajında; 

" Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir.

 

Gerek ülkemizin gerekse İlçemizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır.

 

Bu bağlamda böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim."dedi.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.