BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN KADİR GECESİ MESAJI

GÜNDEM 04.04.2024 - 19:55, Güncelleme: 04.04.2024 - 19:55
 

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN KADİR GECESİ MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Karaman halkının ve İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 5 Nisan Cuma günü idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Karaman halkının ve İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik etti. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Ramazan ayının en özel gecelerinden olan Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı mübarek bir gecedir. Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğu Yüce Allah (cc) tarafından Kur’an-ı Kerim’de ifade edilmiştir. Dolayısıyla gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artarak daha da çoğalması için bizlere büyük fırsat sunmaktadır. Bu müstesna gecenin hayırlara vesile olması, şehrimize, ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış ve sağlık getirmesi en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Karamanlı vatandaşlarımızın ve milletimizin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Karaman halkının ve İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 5 Nisan Cuma günü idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Karaman halkının ve İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında:

“Ramazan ayının en özel gecelerinden olan Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı mübarek bir gecedir. Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğu Yüce Allah (cc) tarafından Kur’an-ı Kerim’de ifade edilmiştir. Dolayısıyla gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artarak daha da çoğalması için bizlere büyük fırsat sunmaktadır.

Bu müstesna gecenin hayırlara vesile olması, şehrimize, ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış ve sağlık getirmesi en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Karamanlı vatandaşlarımızın ve milletimizin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.