Kabristan ziyaretçilerine cüz çocuklara ise oyuncak dağıtıldı

KARAMAN 09.04.2024 - 13:59, Güncelleme: 10.04.2024 - 01:12
 

Kabristan ziyaretçilerine cüz çocuklara ise oyuncak dağıtıldı

Karaman Belediyesi, Ramazan Bayramı Arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara cüz çocuklara ise oyuncak dağıttı.
Karaman  Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ramazan Bayramı arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara  cüz çocuklara ise oyuncak dağıtarak vatandaşların bayramlarını kutladı.   Kent Mezarlığı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kalaycı, yakınlarının mezarını ziyaret edenlere baş sağlığı dileyerek vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Kabristanlıkta cüzlerini alan vatandaşlar da Başkan Kalaycı'ya teşekkürlerini sundu.  
Karaman Belediyesi, Ramazan Bayramı Arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara cüz çocuklara ise oyuncak dağıttı.

Karaman  Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ramazan Bayramı arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara  cüz çocuklara ise oyuncak dağıtarak vatandaşların bayramlarını kutladı.

 

Kent Mezarlığı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kalaycı, yakınlarının mezarını ziyaret edenlere baş sağlığı dileyerek vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kabristanlıkta cüzlerini alan vatandaşlar da Başkan Kalaycı'ya teşekkürlerini sundu.

 

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.