KARAMAN "CANLA "BAŞLA" SAVAŞ KALAYCI DEDİ

SİYASET 01.04.2024 - 02:08, Güncelleme: 01.04.2024 - 02:18
 

KARAMAN "CANLA "BAŞLA" SAVAŞ KALAYCI DEDİ

Mahalli İdareler seçimlerinin sonuçlanmasıyla beraber Karaman'da 2024 yılı seçiminin kazanını yeniden mevcut Başkan Savaş Kalaycı oldu.
Mahalli İdareler seçimlerinin sonuçlanmasıyla beraber Karaman'da 2024 yılı seçiminin kazanını yeniden mevcut başkan Savaş Kalaycı oldu. Karaman'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Karaman halkı, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Oy sayımının ardından sonuçlara göre, mevcut başkan Savaş Kalaycı, Karamanlıların büyük bir desteği ile yeniden Karaman Belediye Başkanı seçildi. Kalaycı, seçim zaferini Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kutladı. Teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kalaycı, büyük coşkuyla karşılandı. Meydanı Türk bayraklarıyla dolduran vatandaşlar, sloganlarla Savaş Kalaycı'yı karşıladılar. Kalaycı, vatandaşların büyük sevgisi ve teveccühüyle karşılaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti ve halka seslenerek teşekkür etti. Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Kalaycı, karaman halkına gösterdikleri destek için minnettarlık duygularını dile getiren Kalaycı, sözlerine şöyle devam etti: “Allah'ın izniyle bu süreci başarıyla sonuçlandırdık. Çalışmak bizden zafer Allah’tan. Bizlere evlerinizi, işyerlerinizi her şeyden önce gönüllerinizi açtınız. Karaman’a olan sevdanızla bu kardeşinize şehri tekrar emanet ettiniz. Sizler Karaman için destan yazdınız. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Şimdi Karaman için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Mahalli İdareler seçimlerinin sonuçlanmasıyla beraber Karaman'da 2024 yılı seçiminin kazanını yeniden mevcut Başkan Savaş Kalaycı oldu.

Mahalli İdareler seçimlerinin sonuçlanmasıyla beraber Karaman'da 2024 yılı seçiminin kazanını yeniden mevcut başkan Savaş Kalaycı oldu.

Karaman'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Karaman halkı, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Oy sayımının ardından sonuçlara göre, mevcut başkan Savaş Kalaycı, Karamanlıların büyük bir desteği ile yeniden Karaman Belediye Başkanı seçildi. Kalaycı, seçim zaferini Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kutladı.

Teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kalaycı, büyük coşkuyla karşılandı. Meydanı Türk bayraklarıyla dolduran vatandaşlar, sloganlarla Savaş Kalaycı'yı karşıladılar.

Kalaycı, vatandaşların büyük sevgisi ve teveccühüyle karşılaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti ve halka seslenerek teşekkür etti.

Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Kalaycı, karaman halkına gösterdikleri destek için minnettarlık duygularını dile getiren Kalaycı, sözlerine şöyle devam etti:

“Allah'ın izniyle bu süreci başarıyla sonuçlandırdık. Çalışmak bizden zafer Allah’tan. Bizlere evlerinizi, işyerlerinizi her şeyden önce gönüllerinizi açtınız. Karaman’a olan sevdanızla bu kardeşinize şehri tekrar emanet ettiniz. Sizler Karaman için destan yazdınız. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Şimdi Karaman için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.