KARAMAN'DA BAYRAM NAMAZINDA CAMİLER DOLDU TAŞTI

GÜNDEM 10.04.2024 - 08:05, Güncelleme: 10.04.2024 - 08:53
 

KARAMAN'DA BAYRAM NAMAZINDA CAMİLER DOLDU TAŞTI

Bayram sevinç günü demektir. Topluca kılınan bayram namazları; Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesidir.
Bayram sevinç günü demektir. Topluca kılınan bayram namazları; Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesidir. Bayramlar Müslümanları birbirine yaklaştıran, dargınlıkları ortadan kaldıran, kardeşlik duygularını kuvvetlendiren önemli günlerdir. Bayramlar, Allah'ın mü'min kullarına birer ziyafet günleridir. Ramazan ayının sonlandırarak Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadığımız şu günlerde Karaman'da sabahın erken saatlerinde caddeler hareketlendi, insanlar Bayram namazı için Camilere akın etti. Karaman'da vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın etti bu camilerden biride Karaman Kır Mahalle Büyük Camiydi. Camide verilen vaazın ardından saf tutan vatandaşlar bayram namazı kıldı. Namaz sonrası tekbirlerle minbere çıkan cami imamları bayramın anlam ve önemini anlatan hutbe verdi. Namazın ve duaların ardından bayramlaşma yapıldı.
Bayram sevinç günü demektir. Topluca kılınan bayram namazları; Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesidir.

Bayram sevinç günü demektir. Topluca kılınan bayram namazları; Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesidir. Bayramlar Müslümanları birbirine yaklaştıran, dargınlıkları ortadan kaldıran, kardeşlik duygularını kuvvetlendiren önemli günlerdir.

Bayramlar, Allah'ın mü'min kullarına birer ziyafet günleridir. Ramazan ayının sonlandırarak Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadığımız şu günlerde Karaman'da sabahın erken saatlerinde caddeler hareketlendi, insanlar Bayram namazı için Camilere akın etti.

Karaman'da vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın etti bu camilerden biride Karaman Kır Mahalle Büyük Camiydi. Camide verilen vaazın ardından saf tutan vatandaşlar bayram namazı kıldı.

Namaz sonrası tekbirlerle minbere çıkan cami imamları bayramın anlam ve önemini anlatan hutbe verdi. Namazın ve duaların ardından bayramlaşma yapıldı.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.