Karaman'da bayram telaşı, vatandaşlar çarşıya akın etti

YAŞAM 09.04.2024 - 23:19, Güncelleme: 09.04.2024 - 23:48
 

Karaman'da bayram telaşı, vatandaşlar çarşıya akın etti

Karaman'da bayram yoğunluğu yaşandı. Bayrama bir gün kala vatandaşlar soluğu dışarda aldı, kapalı bir hava olmasına rağmen alışveriş yaptı.
Karaman'da kentin işlek caddelerinde yoğunluk görüldü. Vatandaşlar bayram alışverişi için sokaklara çıktı. Son hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar çarşıya akın etti. Karaman'da vatandaşlar İsmetpaşa Caddesini ve ayakkabıcılar sokağını doldurdu. Bayrama bir gün kalması ve çoğu işyerinin tatile girmesi sebebiyle vatandaşlar mağazalarda yoğunluklar oluşturdu. İşleri yoğunlaşan esnafın ise yüzü güldü. Birçok vatandaş çarşı merkezde alışveriş ve yürüyüş yapmanın keyfini çıkardı. Çok sayıda vatandaş, ailesiyle ve arkadaşlarıyla alışveriş yaparken bazı vatandaşlar ise alışveriş merkezlerini tercih etti.
Karaman'da bayram yoğunluğu yaşandı. Bayrama bir gün kala vatandaşlar soluğu dışarda aldı, kapalı bir hava olmasına rağmen alışveriş yaptı.

Karaman'da kentin işlek caddelerinde yoğunluk görüldü. Vatandaşlar bayram alışverişi için sokaklara çıktı. Son hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar çarşıya akın etti.

Karaman'da vatandaşlar İsmetpaşa Caddesini ve ayakkabıcılar sokağını doldurdu. Bayrama bir gün kalması ve çoğu işyerinin tatile girmesi sebebiyle vatandaşlar mağazalarda yoğunluklar oluşturdu. İşleri yoğunlaşan esnafın ise yüzü güldü.

Birçok vatandaş çarşı merkezde alışveriş ve yürüyüş yapmanın keyfini çıkardı. Çok sayıda vatandaş, ailesiyle ve arkadaşlarıyla alışveriş yaparken bazı vatandaşlar ise alışveriş merkezlerini tercih etti.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.