HAYDİ ÇOCUKLAR 23 NİSAN ŞENLİĞİNE! BU ŞENLİK TAM SİZE GÖRE

ÇOCUK 22.04.2024 - 13:51, Güncelleme: 22.04.2024 - 14:05
 

HAYDİ ÇOCUKLAR 23 NİSAN ŞENLİĞİNE! BU ŞENLİK TAM SİZE GÖRE

Karaman Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk şenliği düzenliyor.
Sosyal belediyecilik çerçevesinde daima vatandaşların yanında olan, farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini artırarak sürdüren Karaman Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk şenliği düzenliyor. Karaman Belediyesi bu 23 Nisan’da da çocukları unutmadı. Her yıl birbirinden renkli ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı çocuk şenliğine ev sahipliği yapan Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bu yıl da çocuklar doyasıya eğlenecek.Tiyatro gösterileri ve birçok oyun alanı, çocuklara unutamayacağı 4 gün yaşatacak. Şenlik kapsamında; 23 Nisan Salı günü 16.00 – 18.00 ve 20.00 saatlerinde açık hava tiyatrosu sahnelenecek, 23 Nisan gününden 26 Nisan Cuma gününe kadar da 11.00 – 23.00 saatleri arası çocuk oyun grupları ücretsiz olacak. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da, yaptığı açıklamayla 23-26 Nisan tarihleri arasında Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek Çocuk Şenliğine tüm çocukları ve aileleri davet etti.
Karaman Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk şenliği düzenliyor.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde daima vatandaşların yanında olan, farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini artırarak sürdüren Karaman Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk şenliği düzenliyor.

Karaman Belediyesi bu 23 Nisan’da da çocukları unutmadı. Her yıl birbirinden renkli ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı çocuk şenliğine ev sahipliği yapan Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bu yıl da çocuklar doyasıya eğlenecek.Tiyatro gösterileri ve birçok oyun alanı, çocuklara unutamayacağı 4 gün yaşatacak.

Şenlik kapsamında; 23 Nisan Salı günü 16.00 – 18.00 ve 20.00 saatlerinde açık hava tiyatrosu sahnelenecek, 23 Nisan gününden 26 Nisan Cuma gününe kadar da 11.00 – 23.00 saatleri arası çocuk oyun grupları ücretsiz olacak.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da, yaptığı açıklamayla 23-26 Nisan tarihleri arasında Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek Çocuk Şenliğine tüm çocukları ve aileleri davet etti.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.